9.5.2020

Päivitys koronatilanteeseen Kokonniemen Tenniskeskuksessa

Kokonniemen Tenniskeskus on avoinna

Kesätauko lähestyy. Sulkapallon vakiovuorot ovat tauolla 31.5.2020 asti. Sulkapallon irtovuoroja pääsee kuitenkin varaamaan 14.5 alkaen. Tennis- ja squashvuorojen osalta toiminta jatkuu kuten tähän asti, eli vuoron saa pitää tauolla. Jos olet ilmoittanut vuorosi tauolle jo aikaisemmin, sinun ei tarvitse tehdä sitä uudestaan, vaan tauko jatkuu automaattisesti kevätkauden loppuun. Koko kauden etukäteen maksaneet saavat erillisen infon toukokuun aikana.

Kevätkausi päättyy sunnuntaina 31.5 ja siirrymme vakiovuorojen osalta kesätauolle 1.6 alkaen. Vakiovuorolaisilla on etuoikeus samaan vuoroon myös ensi kaudella, eli jos haluat säilyttää vakiovuorosi myös syksyllä, muista ilmoittaa siitä 10.6 mennessä.

Syyskausi alkaa 17.8.

Huom! Tennishalli on auki myös kesällä.

Kesähinnat 1.6 – 16.8.2020

Tennis (ma-su) 12,00e

Sulkapallo (ma-su) 12,00e

Squash (ma-su) 10,00e

Irtovuorojen varaus ensisijaisesti netistä. Varauskalenteriin löytyy linkki nettisivuiltamme osoitteesta: www.kokonniementennis.fi

Muistathan:

  • Suosittelemme, että etenkin riskiryhmiin kuuluvat pitäisivät taukoa pelaamisesta toistaiseksi, THL:n ohjeistuksen mukaan.
  • Pelaamaan ei saa tulla, jos samassa taloudessa asuva on asetettu eristykseen koronan takia.
  • Ulkomailta palaavan henkilön tulisi olla kaksi viikkoa karanteenia vastaavissa olosuhteissa, eli hallille ei saa tuona aikana tulla.
  • Muistakaa huolehtia hyvästä käsihygieniasta.
  • Vain täysin terveenä pelaamaan ja muistakaa ottaa muut pelaajat huomioon.

Aurinkoista kevättä!

T. Kokonniemen Tenniskeskus